تمشک
- Home
- »
- مجله اینترنتی
- »
- اسید گلیکولیک
- نویسنده: شرکت دادهورزان
- کتابخانه محتوا
لینکداین
تلگرام
فیسبوک
X
تمشکهای نرم ، شیرین و ظریف سالها در دسرها و نوشیدنی ها مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین با رایحه ای شگفت انگیز تابستانی خود ، منبع الهام بخش بسیاری از عطرها بوده است. علاوه بر این ، این انواع توت های طراوت با ویتامین های آنتی اکسیدانی E ، B و C بسته بندی شده اند که به محافظت از پوست در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند. اگرچه زیبایی از هر قسمت از گیاه تمشک سرچشمه می گیرد ، روغن بذر تمشک به خصوص تغذیه و بازسازی پوست شما است.
مطالب مرتبط
مطلبی یافت نشد