گل رز

  1. Home
  2. »
  3. کتابخانه محتوا
  4. »
  5. شی باتر
لینکداین
تلگرام
فیسبوک
X

گل رز قرمز و روشن یک میوه خوشمزه و ترش است که سرشار از ویتامین C و مواد مغذی است. ما سوئدی‌ها دوست داریم پس از راه رفتن وای سرد یا برف، گل رز را به صورت گرم در یک سوپ پوره میوه سنتی به نام «nyponsoppa» مصرف کنیم. در زمینه زیبایی، روغن دانه گل رز به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب بالا و دارای خواص تغذیه ای فوق العاده، ارجحیت خاصی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

کلودبری
کلودبری
لاکتیک اسید
اسید لاکتیک
نیاسیدامید
نیاسینامید
UVA و UVB چه تفاوتی دارند؟
UVA و UVB چه تفاوتی دارند؟
آستاگزانین
استاگزانتین
اسید سالسیلیک
اسید سالیسیلیک
رتینول
رتینول
ویتامین c
ویتامین سی
اسید هیالورونیک
اسید هیالورونیک
لیمو سبز
لیمو سبز