گل خطمی
- Home
- »
- کتابخانه محتوا
- »
- شی باتر
- نویسنده: یوس بیوتی
- کتابخانه محتوا
																			
										لینکداین									
																	
													
																			
										تلگرام									
																	
													
																			
										فیسبوک									
																	
													
																			
										X									
																	
													 
															گل خطمی از زمان های قدیم در داروهای گیاهی و مخلوط چای استفاده می شده است. این گیاه خوراکی در اروپا، شمال آفریقا و آسیا بهطور وحشی رشد میکند و حاوی سطوح بالایی از ترکیبات فعال از جمله فلاونوئیدها، فلاونها، موسیلاژها، اسیدهای آمینه و ویتامینهای آنتیاکسیدانی E و C است. گل خطمی که در زمینه زیبایی به همان اندازه ارزشمند است، پوست را آرام می کند، زیرا مرطوب کننده است، از پوست مراقبت می کند و تسکین دهنده است.
 
															
							 
	 
	 
        	        
       
        	        
       
        	        
       
        	        
       
        	        
       
        	        
       
        	        
       
        	        
       
        	        
      